Ремонт пряжки

Якщо вам потрібно відремонтувати пряжку, виконайте такі прості кроки:

  1. Визначте чоловічу та жіночу частини пошкодженої пряжки, навіть якщо пошкоджена лише одна сторона, обидві частини потребуватимуть заміни.
  2. Визначте ширину вашої тасьми та виберіть правильний розмір і тип пряжки.
  3. Зніміть обидві сторони пошкодженої пряжки з предмета. Одна сторона може бути розпущена, іншу потрібно відірвати/відрізати. Переконайтеся, що вирізали лише пластикову пряжку, а не стрічку.
  4. Вставте тасьму в нову пряжку Quick Attach.
  5. Тоді, коли ви повернетеся додому після подорожі, надішліть його назад до сервісного центру для остаточного вирішення проблеми.

Зашиття рюкзака

Якщо вам потрібно зашити свій рюкзак, у нас є чудове відео про методи штопання в польових умовах. Однак, якщо у вас є набір для ремонту латок, ось проста техніка, яка тимчасово допоможе вам, доки ви не повернетеся додому:

  1. Почніть з очищення ураженої ділянки, де це можливо
  2. Нанесіть ремонтну латку Rab відповідного розміру або іншу ремонтну латку – для цього найкраще підійде коло, щоб уникнути підняття кутів; але, звичайно, будь-яка латка краще, ніж жодної. Ви повинні намагатися уникати латання через шви, де це можливо.
  3. Переконайтеся, що ви плавно накладаєте латку – використання тильної сторони нігтя може допомогти в цьому.
  4. Потім, коли ви повернетеся додому з подорожі, подумайте про те, щоб повернутися до сервісного центру для постійного рішення, щоб допомогти вам зберегти ваш одяг якомога довше.