Наові килимки для сну Rab забезпечують комфорт і захист, де б ви не вирішили прихилити голову. Килимки Rab пропонують комфорт для всіх, хто хоче провести ніч під відкритим небом - від любителів надлегких подорожей до завзятих туристів.

Самонадувні килимки

  1. Щоб надути самонадувний килимок, просто повністю відкрийте клапан.
  2. Залиште килимок, поки розбиваєте табір або заварюєте собі каву, і дайте йому надутися.
  3. Піна X-Core від Rab всередині килимка почне розширюватися самостійно.
  4. Зрештою, просто докачайте повітря до бажаної жорсткості, додавши його через односторонній клапан. Для незначних налаштувань ви можете випустити повітря, натиснувши в центрі відкритого клапана. Просто і ви готові до використання!

Надувні килимки

  1. Для надувних килимків обов'язково використовуйте надувний мішок, що входить до комплекту, щоб надути килимок.
  2. Приєднайте клапан надувного мішка до клапана килимка. Відкрийте верхню частину надувного мішка, щоб набрати якомога більше повітря. Кілька разів переверніть верхню частину або стисніть її.
  3. Сильно натисніть вниз, щоб надути килимок. Щоб додати стабільності при надуванні, ви можете просунути ногу в петлю на дні мішка.
  4. Використання мішка для надування зменшить накопичення вологи у вашому килимку і збереже його найкращі характеристики на довший час.
  5. Намагайтеся не надувати килимок ротом, оскільки це може створити сприятливе середовище для розвитку спор плісняви і погіршити теплові властивості килимка. Робіть це до тих пір, поки ваш килимок не досягне бажаної жорсткості. Потім знову закрийте односторонній клапан.
  6. Для незначного регулювання ви можете випустити повітря, натиснувши на центр відкритого клапана.

Щоб здути як самонадувні, так і надувні килимки, просто покладіть килимок клапаном догори. Відкрийте клапан повністю, щоб випустити повітря. Почніть складати і згортати килимок знизу. Це змусить повітря вийти з клапана, а у випадку наших самонадувних килимків зупинить всмоктування повітря назад. Мені подобається грубо скручувати килимок, щоб випустити якомога більше повітря. Закрийте клапан, а потім розгорніть і складіть килимок востаннє, щоб зробити його якомога меншим. Продовжуйте скручувати та складати килимок, доки він не стане потрібних розмірів, щоб покласти його назад у мішок для зберігання.

Правильне зберігання килимка допоможе зберегти його в ідеальному стані. Ми рекомендуємо зберігати килимок у згорнутому вигляді з відкритим клапаном, щоб зберегти його теплові властивості. Це допоможе запобігти потраплянню вологи всередину, поки килимок не використовується. Для наших пінопластових килимків X-Core це дозволяє піні розширюватися, а отже, гарантує, що килимок буде продовжувати самонадуватися якомога швидше і не втрачатиме своїх теплових властивостей.